Inspiratie

Prijsvraag: maak kans op ‘De romantische jaren’ van Paul Ingendaay

Sinds vorige week ligt het boek De romantische jaren van Paul Ingendaay in de winkel. MustReads geeft in samenwerking met uitgeverij Signatuur drie exemplaren weg van deze meeslepende roman. Hoe maak je kans? Lees snel verder!
Hoe kan men vrouwen liefhebben en er geen hebben? Hoe in vredesnaam kan men een romanticus zijn met een hang naar een groots en meeslepend leven, en toch verzekeringsagent worden? Over een ongewone held, wiens eigen leven een emotioneel schadegeval wordt. In zekere zin zijn de vrouwen die hij heeft gekend als de grote beloftes die het leven niet wilde vervullen. Of dat ook voor Angela geldt, die met hem haar welgestelde echtgenoot bedriegt, moet Marko Theunissen nog ervaren. Alleen een onverbeterlijke romanticus zou zich wagen aan een relatie met een cliënte. En sinds wanneer zijn verzekeringsagenten romantici? Terwijl een achterbakse collega hem probeert te chanteren met zijn affaire, voert Marko tegelijkertijd de oudste strijd uit de geschiedenis van de mens: het gevecht met de eigen familie. Paul Ingendaays meeslepend vertelde roman laat zien dat niet iedereen die de liefde zoekt, haar ook begrijpt.
Om kans te maken op deze roman moet je onderstaande vraag beantwoorden: Wat was de titel van de debuutroman van Paul Ingendaay? Stuur je antwoord inclusief naam en adres naar prijsvraag@mustreads.nl, je kunt meedoen tot en met maandag 22 juli. Vind je deze actie leuk, en wil je op de hoogte gehouden worden van de winnaars en nieuwe acties? Like ons dan op Facebook! Update: De winnaars: Janneke Houtstra, Els Schakenbos en Linda Schoonmade. Van harte gefeliciteerd, het boek komt er zo snel mogelijk aan!

3 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *