Inspiratie

Prijsvraag: maak kans op ‘Perfect’ van Rachel Joyce

Met haar boek De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry wist Rachel Joyce de harten van veel boekenliefhebbers te veroveren. Haar nieuwe boek verschijnt vandaag in het Engels. MustReads mag van uitgeverij Random House vijf exemplaren van dit boek weggeven!
In 1972 worden er twee seconden bij de tijd opgeteld, om de tijdtelling met de draaiing van de aarde in balans te brengen. Byron Hemming wist dit, omdat James het hem verteld heeft, en James is de slimste jongen van de school. Maar hoe kan de tijd veranderen? De gelijkmatige beweging van de wijzers van de klok was net zo zeker als hun gouden toekomst. Dan begaat Byrons moeder, te laat voor school, een vreselijke fout. Byrons perfecte wereld stort in elkaar. Kwam het door die twee extra seconden? Kan dat wat volgt ooit nog rechtgezet worden?
Je kunt kans maken op een exemplaar van het boek Perfect door antwoord te geven op de onderstaande vraag. Let op, het gaat om de Engelstalige versie van het boek! Vind je deze actie leuk, en wil je op de hoogte gehouden worden van de winnaars en nieuwe acties? Like ons dan op Facebook! Dit is de vraag: Welke schrijversprijs won Rachel Joyce in 2012 voor haar eerste roman? Stuur je antwoord met je naam en adres naar prijsvraag@mustreads.nl Je kunt tot en met zaterdag 13 juli meedoen met deze actie. Update: En de winnaars zijn: Wendy Boezer, Mieke Schepens, Kaylee Geurts, Annemarie Dales en Valerie Joesten. Gefeliciteerd, de prijs komt snel jullie kant op!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *