Prijsvraag: win ‘De wortels van het kwaad’ van Roberto Costantini

De Italiaanse auteur Roberto Costantini schreef met De wortels van het kwaad volgens tijdschrift Knack een ‘thriller met de diepgang van een grote klassieke roman’. MustReads mag van uitgeverij Wereldbibliotheek drie exemplaren van dit spannende boek weggeven! Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Over De wortels van het kwaad
De jonge Michele Balistreri groeit op in het Tripoli van de jaren zestig, toen Libië nog een Italiaanse kolonie was. Na de staatsgreep van Khadaffi lopen de spanningen tussen de Italiaanse bewoners en andere bevolkingsgroepen snel op. De westerse belangen komen op het spel te staan. Als zoon van een machtige ingenieur lijkt Michele lange tijd onkwetsbaar, tot de dood van zijn buurmeisje Nadia en zijn moeder die illusie ruw verstoren.

Vele jaren later is Balistreri een gedesillusioneerde politiecommissaris in een ingeslapen wijk in Rome. Zijn nachten vult hij met seks, alcohol en poker. Overdag houdt hij een oogje op Claudia, de roekeloze dochter van een collega, en onderzoekt hij de mysterieuze moord op de Zuid-Amerikaanse Anita Messi. Als Balistreri ontdekt dat beide vrouwen iets te maken hebben met de dood van zijn vroegere buurmeisje Nadia, opent de beerput van het verleden zich.

Beantwoord de onderstaande vraag, en wie weet krijg jij een van de drie exemplaren van dit boek toegestuurd! Je kunt meedoen tot en met vrijdag 23 mei.

[gravityform id=”5″ name=”Prijsvraag De wortels van het kwaad” ajax=”true”]


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Reacties (3)

 1. Silvia
  7 jaar geleden

  Dit lijkt me een prachtboek!

 2. irene niec
  7 jaar geleden

  Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.

 3. Mieke Schepens
  7 jaar geleden

  Ik doe graag mee voor een exemplaar. Het lijkt me een prachtig boek!

Geef een reactie