Blogs

Prijsvraag: win het boek en de dvd van 12 Years a Slave

Heb jij het boek 12 Jaar Slaaf nog niet gelezen, of de gelijknamige film nog niet gezien? Doe dan mee met deze prijsvraag en wie weet win je een van de drie filmpakketten met de filmeditie van het boek en de dvd van 12 Years a Slave! Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor) leeft in de 19e eeuw, voorafgaand aan de Amerikaanse burgeroorlog, als vrije zwarte man met zijn gezin in New York. Dan wordt Solomon ontvoerd en verkocht als slaaf in het zuiden van het land. Hij vecht niet alleen om te overleven, maar ook om zijn waardigheid te behouden. Als slaaf wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke wreedheid van slaveneigenaar Edwin Epps (Michael Fassbender) en onverwachte vriendelijkheid. Na 12 jaar ontmoet hij de Canadees Samuel Bass (Brad Pitt) die zijn leven voorgoed verandert. Beantwoord de onderstaande vraag en laat je gegevens achter om kans te maken op het boek en de dvd. We verloten in totaal 3 pakketten onder de goede inzendingen. Je kunt meedoen tot en met 24 oktober. [gravityform id=”8″ name=”Prijsvraag: 12 Jaar Slaaf” ajax=”true”]

3 reacties

  • Heel graag maak ik kans op het prachtige boek en de mooie dvd.

  • Ik wil erg graag deze film zien ik heb hem niet in de bioscoop kunnen zien. Ik baal er ook van dat het niet op HBO omdat ik erop zat te wachten om deze mooie aangrijpende film een keer te zien. Ik hoop echt dat ik hem via deze weg mag en kan winnen zodat ik deze mooie film een keer kan zien.

  • Heel graag wil ik een kans wagen voor dit top pakket. Ik laat me graag overtuigen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *