Foto: Flickr / Silke Gerstenkorn

Quiz! Herken de openingszin

Een nieuw onderdeel op MustReads: de quiz! In deze eerste quiz testen we jouw kennis van openingszinnen. Herken je de volgende openingszinnen van boeken, of kun je ze in elk geval aan het juiste boek koppelen? Ben jij de ultieme boekenfan? Doe mee en je weet het!

[slickquiz id=1]


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Reacties (3)

 1. Paul Brussee
  6 jaar geleden

  Leuke quiz. Een wonderlijke selectie schrijvers: van zeer slechte (die ik gelukkig fout had) tot de allerbeste …

 2. Mieke Schepens
  6 jaar geleden

  Leuke quiz. Graag aan meegedaan!

 3. Nancy
  6 jaar geleden

  Leuke Quiz! Ik heb veel gegokt, maar blijkbaar wel goed gegokt 🙂
  De enige 2 die ik fout had, waren misschien iets te Hollands voor mij.

Geef een reactie