Saskia Noort en David van Reybrouck in Zomergasten

De VPRO heeft de namen bekendgemaakt van de gasten die deze zomer bij het televisieprogramma Zomergasten zullen aanschuiven. Onder hen twee schrijvers, namelijk de Nederlandse thrillerauteur Saskia Noort en de Vlaming David van Reybrouck.

Ieder jaar zendt de VPRO in de zomermaanden wekelijks een avondvullend interview uit met bekende Nederlanders en Vlamingen. Dat interview wordt aangevuld met vele door de gasten zelf gekozen film-, televisie- en muziekfragmenten. Na afloop daarvan wordt ook een door de gast uitgekozen film uitgezonden.

Op 3 augustus is het de beurt aan Saskia Noort, schrijver van onder meer De Eetclub, Nieuwe buren, De verbouwing en Koorts. Drie weken later, 24 augustus, wordt David van Reybrouck in de studio verwacht. Hij werd bekend met zijn bestseller Congo. Een geschiedenis, winnaar van de AKO Literatuurprijs.


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie