Inspiratie

Stem: welk boek wordt Sportboek van het Jaar?

Op 24 april wordt in het televisieprogramma RTL Late Night de winnaar van de publieksprijs Sportboek van het Jaar bekendgemaakt. En omdat het een publieksprijs is kun jij meebepalen welk boek deze prijs wint! Er zijn door de jury vijf boeken gekozen die afgelopen jaar verschenen waarop je kunt stemmen. Dat zijn Solo van Wilfried de Jong, Kieft van Michel van Egmond, Commentator van Mart Smeets, Wilco Kelderman bestaat niet van Thijs Zonneveld en Bureau Sport van Erik Dijkstra en Frank Evenblij. De verkiezing van het Sportboek van het Jaar vindt plaats in het kader van de Week van het Sportboek, van 18 tot 25 april, gelijktijdig met de Nationale Sportweek. In juni is bovendien de uitreiking van de juryprijs, de Nico Scheepmaker Beker voor beste sportboek van het jaar. Stemmen voor de publieksprijs doe je op weekvanhetsportboek.nl.

2 reacties

  • Ik wil dat Wim kieft wint want dit is een goed verhaal geen Mart smeed want hij doet zielig kieft is een boek waar ik mijn eigen in kan vinden omdat ik ook gebruikt heb ik ben nu 5 jaar clien dus ik weet waar hij het over hebt Wim je bent goed bezig daar hou ik van.
    Vriendelijke groet Ruud.

  • Allemaal goede boeken! Kieft ook echt een heftig inzicht..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *