VERLOPEN Win! De verwarde cavia, Paulien Cornelisse

Je hebt ongetwijfeld onze recensie van De verwarde cavia van Paulien Cornelisse gelezen. Gelukkig krijg je de kans om ook zelf te oordelen wat je van dit boek vindt, want wij mogen één van jullie blij maken met een gesigneerd exemplaar!

De verwarde caviaOver De verwarde cavia:
Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega’s kennen. Stella van Human Resources. Ruud het enge hoofd van de afdeling Financiën. En Harm-Jan van de IT-afdeling, die al sinds 1999 een tamagotchi in leven houdt. Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt: het klinkt wat onwaarschijnlijk, maar iedereen die ook maar een blauwe maandag op een kantoor heeft gewerkt, zal de avonturen van de verwarde cavia herkennen.

Bestel dit boek

 

De winnaar van deze actie is: Janske Kuijer.


Reacties (18)

 1. Betty
  5 jaar geleden

  Ik ben benieuwd naar het boek,ik wil het graag lezen!

 2. Betty
  5 jaar geleden

  Ik ben benieuwd naar het boek,ik wil het graag lezen!

 3. Saartje
  5 jaar geleden

  Dit boek lijkt me heel grappig. Ik wil het graag lezen.

 4. Saartje
  5 jaar geleden

  Dit boek lijkt me heel grappig. Ik wil het graag lezen.

 5. Anneke
  5 jaar geleden

  Lijkt me een leuk boek, ik doe mee.

 6. Anneke
  5 jaar geleden

  Lijkt me een leuk boek, ik doe mee.

 7. Inge van den Berg
  5 jaar geleden

  ik ben heel erg benieuwd naar de Verwarde Cavia van Paulien Cornelissen. Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt:… wat wordt daar over geschreven. Een gekke titel van een misschien heel leuk boek. Ik doe graag mee

 8. Inge van den Berg
  5 jaar geleden

  ik ben heel erg benieuwd naar de Verwarde Cavia van Paulien Cornelissen. Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt:… wat wordt daar over geschreven. Een gekke titel van een misschien heel leuk boek. Ik doe graag mee

 9. Michael
  5 jaar geleden

  Beter één cavia in de hand dan de lucht van tien. Daarom heb ik aan één boek over cavia’s van Paulien Cornelius genoeg.

 10. Michael
  5 jaar geleden

  Beter één cavia in de hand dan de lucht van tien. Daarom heb ik aan één boek over cavia’s van Paulien Cornelius genoeg.

 11. E. Spek
  5 jaar geleden

  Ik loot graag mee

 12. E. Spek
  5 jaar geleden

  Ik loot graag mee

 13. Nadia
  5 jaar geleden

  Lijkt me een grappige boek en ik doe mee

 14. Nadia
  5 jaar geleden

  Lijkt me een grappige boek en ik doe mee

 15. J.Wolters
  5 jaar geleden

  lijkt mij een reuze grappig boek! ik hoop dat ik geloot word.

 16. J.Wolters
  5 jaar geleden

  lijkt mij een reuze grappig boek! ik hoop dat ik geloot word.

 17. Dina
  5 jaar geleden

  Oh super! Ik vind haar zo’n leuk mens ☺

 18. Dina
  5 jaar geleden

  Oh super! Ik vind haar zo’n leuk mens ☺

Geef een reactie