Inspiratie

VERLOPEN: WIN! Masterclass thriller schrijven met Simon de Waal

Altijd al willen weten hoe je een thriller schrijft? Dat kan je nu te weten komen! Op woensdag 15 juni organiseert bol.com een masterclass ‘thriller schrijven’ met niemand minder dan Simon de Waal, schrijver van o.a. Vector, het geschenk voor de Spannende Boekenweken. Lijkt het je leuk om mee te gaan? MustReads mag namelijk één van haar bezoekers meenemen! VECTORSimon de Waal is vooral bekend van de razend succesvolle De Waal & Baantjer reeks. Maar dat is niet het enige wat hij op zijn naam heeft staan. Met zijn boeken sleepte hij diverse prijzen binnen. Op 15 juni geeft hij een masterclass ’thriller schrijven’. Naast de masterclass zal hij ook geïnterviewd worden door Janneke Siebelink, de boekenredacteur van bol.com.

Datum: Woensdag 15 juni 2016 Locatie: Hoofdkantoor bol.com Papendorpseweg 100, Utrecht

· 16.30 uur: Inloop · 17.15 uur: Interview Simon de Waal door Janneke Siebelink · 18.00 – 19.00 uur: Masterclass thriller schrijven Simon de Waal

Zin om mee te gaan? Annemieke mag één van de MustReads.nl bezoekers meenemen naar deze masterclass. Natuurlijk mag diegene een vriend, vriendin, partner of familielid meenemen. Heb je zin om mee te gaan? Stuur dan vóór maandag 13 juni 2016 15.00 uur een e-mail naar annemieke@mustreads.nl met als onderwerp ‘masterclass thriller schrijven’. Vermeld in de e-mail je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd en of je iemand mee wilt nemen. De winnaar ontvangt maandagavond bericht. Let op: het is erg belangrijk dat je écht aanwezig kunt zijn op 15 juni van 16.30 – 19.00 uur. Als je om wat voor reden dan ook nog niet weet of je vrij kunt krijgen, vervoer hebt of een oppas kunt vinden – doe dan alsjeblieft niet mee en geef een ander de kans.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *