Word Kernjurylid voor de NS Publieksprijs

De organisatie van de NS Publieksprijs is weer op zoek naar leden voor de Kernjury. Ieder jaar beslist een team van 275 lezers mee over de toekenning van de belangrijkste Nederlandse publieksprijs voor een boek.

Opgeven voor de Kernjury kan tot 28 september. Als lid van de Kernjury krijg je de zes genomineerde titels gratis op de startbijeenkomst uitgereikt en dien je voor elk boek een korte beoordeling te schrijven.

Van 22 oktober tot en met 18 november 2014 kan het publiek stemmen op het boek dat de NS Publieksprijs zou moeten winnen. Het winnende boek wordt op 19 november 2014 bekendgemaakt. De NS Publieksprijs voor het Nederlandse Boek wordt toegekend aan de titel die bij het publiek op de eerste plaats is geëindigd mits de titel ook voorkomt in de einduitslag van de Kernjury.


Hoi! Ik ben Martijn, oprichter van Mustreads.nl. Ik lees alles wat los en vast zit, maar heb een specifieke voorkeur voor mooie romans, afgewisseld met spannende thrillers. Bekijk ook mijn andere blog, Frankrijk Puur, over Frankrijk.

Geef een reactie